400 látogató!

Elértük a 400 látogatót!! Remélem mindenkinek, aki megnézte az oldalt megtetszett a házikó és a Bakony is ezért mielőbb eljön majd, hogy élőben is láthassa :)
A héten voltam fent a kisházban többször is - vonattal úgyhogy már megszoktam a menetrendet, hogy mennyi a jegy és tudom a megállókat (a jegykezelő meg is jegyezte amikor Vinyéről hazafelé megvettük volna a jegyet és én egyből adtam neki az árát "Előre tudta, hogy ennyi lesz?" Jót nevettünk) Mindenesetre jót kirándultunk barátokkal.
A zöld útvonalon mentünk (ez megy el a ház mellett). A Likas-kőhöz mentünk, ahol egy aranyos kisgyerekkel és egy jól megtermett mackóval átmászkáltunk a barlangon. Aztán folytattuk az utat a zöldön, majd a hátomszögön letértünk a Pápalátó-kőig egy kis nézegetés, amit elvert egy pindur eső,. aztán jöttünk is vissza. Kb 2 és fél órán át tartott a séta és jólesett utána egy kis halászlé, amit előző nap fogtak a nagy pecások a ravaszdi tóban. Szóvel jó hétvége volt. Majd ezt a kis túrát is felteszem az útvonalak közé :)

Addig is remélem nemsokára lesz 500,600.. minél több látogató, akinek tetszetni fog majd a házikóó. Szép bakonyi napokat!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések