A házikó

A házikó a Bakony szívében, a Magas-Bakonyban áll, Bakonyszentlászlótól 4 km-re Fenyőfő és Vinye között. Két túristaútvonal -a zöld és a piros - keresztezi egymást a ház mögött. És ha ez nem elég, kb. 20 méterre csordogál a Hódos-ér is. Éppen ezért a levegő friss, a madárdal állandóan biztosított és nem kell tartani váratlan zajforrásoktól sem.


A házikó kétszintes, 4 lakószobával.


A Földszint:
Ha az ajtón belépünk egy kisebb folyosóra érünk. Jobbra az emeleti lépcső, balra pedig a füdőszoba található. Rögtön szemben a ház büszkesége, a zöld cserépkályha. A földszinten két hálószoba van, mindegyik kétszemélyes, az egyikben Tv is van. (Ha valaki itt sem szeretne a hírekről lemaradni).


Hatalmas előszoba-étkező  nagy asztallal és 8 székkel padokkal. A konyha és az étkező közös légtérben. Felszereltség: Sütő, mikrohullámú sütő, kávéfőző, kenyérpirító, étkészlet 12 főre (mély, lapos és kistányér, poharak, bögrék, evőeszközök...)  :)Persze nem ildomos mindent megmutatni, mert akkor már nincs meglepetés :) De azért nézzünk körül a másodikon is :D


A második emeleten kis előtér asztallal és székekkel. Itt is van egy fürdőszoba és két hálószoba. (Az egyikben itt is van TV) Innen nyílik még egy kis melegítőkonyha is- vízforralásra, kávéfőzésre  vagy csak kisebb dolgok elkészítésére. Az ablakokból rálátni a Hódos-érre és egész nap áramlik be a fény
 Minden szobában van egy-egy szekrény- hol kisebb, hol nagyobb- így a ruhák is üdülnek, nem kell a bőröndben gyűrődniük :) Radiátor pedig minden helyiségben van így télen mindenhová eljut a meleg.


Remélem élőben is tetszeni fog minden kedves Látogatónak! :)
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések