Egy kis újdonság

Ez a mai ismét egy szép nap volt. Itt a nyár, erősen nekikezdtem a honlapfejlesztésnek és mindenféle tervezgetéseknek: kinézet (-vagy design, ha jobban tetszik valakinek így), logók, névjegykártya, szórólap, ajándékkupon!! (Igen ajándékkupon, nemsokára erről is írok majd bővebben és talán egy mintát is felteszek :) De a mai napon aminek nagyon örülök, hogy végre kitaláltam ,milyen legyen a Bakonyi Turistaház logójaaaa!!!! Ez nagy előrelépés, tekintve, hogy már több ötletet is kipróbáltam ,de egyik sem nyerte el igazán a tetszésemet. Most is kettő van és lehet hogy marad is :) Miért is ne lehetne egy cégnek vagy vállalkozásnak két logója? Hangulatfüggő, hogy melyiket használjuk fel.. :) Vagy helyzetfüggő. Természetesen mondanom sem kell, hogy mindkettőt szigorúan levédem R"R". ;) Remélem nektek is tetszik majd. Ha igen kommenteljétek :) Már ha valaki van itt.... 
Szóval ezek egyenlőre ceruzarajzok, de nemsokára digitalizálom is őket (remélem ez sokkal kevesebb lesz, mint amíg kitaláltam.. :) Addig is mintának felteszem ide.

Íme:
A hosszúkás nekem kicsit jobban tetszik, mert ez barátságosabb. Még egy kis túrázót is rajzoltam rá, kezében túrabottal. A hátizsák már csak utána jutott eszembe..De nem baj majd a digitálisnál :) 

Amúgy a ház körül minden rendben. Az erdő gyönyörűen kizöldelt és minden csupa virág és virágillat :) Plusz  a rovarok is aktivizálták magukat. A zöld környezet egyetlen, de tényleg egyetlen hátránya, hogy így nem tudom nektek élethűen bemutatni a Bakony két mackóját. Na nem azért mert nem szeretik a zöldet és elbújtak előle a barlangjukba... Hanem ellenkezőleg. :) 
Na jó nem csigázok senkit tovább. A Bakonyban két medve lakik és az is a mi házunk előtt. De nem vérszomjasak, a málnát sem szeretik, sőt ha nem mereszted a szemeidet talán észre sem veszed őket. Pedig éberen őrzik a turistaházat. Csak most kizöldelltek =) A ház előtt áll a Bakony (állítólag) egyik legöregebb fája. A kora abból is látszik, hogy kb. 3 ember tudja körülállni és hogy két hatalmas göcsört van rajta. És ezeknek van mackófej formájuk :) Most a zöld ágak kicsit eltakarják a formát, de az a szerencsés, aki ősszel vagy télen vendégeskedik nálunk meglesheti a két medvebocsot. 
Azért feltöltök róluk is egy képet, hogy tudjátok mit kell keresni :) 
Nos igen. A zöld paróka alatt az a barna folt egy macifej. A kameraállás nem a legszerencsésebb, de úgy hírlik a Bakonyban túrázóknak kimagaslóan jó a képzelőerejük. Legalábbis remélem :)
Következő jelentkezésig mindenkinek szép kirándulást és böngészést kívánok!



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések