Bakonyi Turistaház 2.0

Újra 2.0... ezt írtam a konyha felújításánál, a cserépkályha újrarakásánál... most ez került a Bakonyi Turistaházhoz is. Hogy miért? Mert egy kicsit a házikó is változott. Hogy miben, az rögtön kiderül.
A megújult kisházhoz új logó is dukál. Emlékeztek még a korábbi logótervekre? Az alapötletben egy erdei házikó szerepelt, körülötte túrázó emberekkel, fákkal és a nappal a háttérben. Ez az ötlet valósult meg egy kedves barátunk segítségével. Mutatom is Nektek:
 
Mostantól ezzel a logóval találkozhattok a Facebook profilunkon, az ajándékutalványokon illetve a további kiadványokban.

Az újdonságokat folytatva:
Az első mérföldkő a változásokban, hogy immáron 12 főssé nőtte ki magát a kisház. Átépítésre nem került sor, az emeleti részt alakítottuk át egy kicsit, így a nagyobb szobából kikerült a TV és az egyszemélyes ágy és a helyüket egy kihúzható kétszemélyes ágy vette át, így 4 fő fér el a szobában. Az előtéri részből pedig eltűnt a kis asztal a székekkel, helyette egy szintén kétszemélyes ággyá változtatható kanapé került (mellesleg szerintem ez lett a legizgalmasabb fekvőhely a házban).
Lényeg a lényeg, ezekkel a kis változtatásokkal kisebb társaságokkal sem kong a ház, ugyanolyan kuckós maradt, de nagyobb társaság esetén nem kell számolgatni, hogy kinek kell otthon maradni, jöhet az egész család (papa, mama, gyerekek), barátok, akár munkahelyi csapatok is.
 (ide képeket hozok még Nektek)

Ezek azok az elemek :)

A másik változás pedig a kisház környékét érinti. Egyrészt elkészült - a téli forgalomra készülve - a fatárolónk. (Aminek a tartóelemeit a kertben festegettünk, és a megfelelő száradás érdekében ide-oda pakolgattunk.) (A remekműről képek jönnek)

Valamint elkezdtük kicsinosítani a környéket. Tudom, hogy a csalán remek kezelés reuma ellen, de azért valljuk be, hogy nem egy leányálom nyáron, rövidnadrágban, derékig érő csalánban mászkálni. Ezért a kisház körül kicsit kipucoltuk a placcot (a kezelés azért  a továbbiakban is folytatható a háztól 25-30 lépésre, bármely irányba indulva :) ). A csípős növény helyett egy pár "járt" utat telepítettünk, hangulatos kőkirakással és kültéri fitnesz eszközökkel.
Ilyenekkel:


Street workout jellegű eszközök

És ilyenekkel: 

Ezek pedig mozgó, az egyén saját súlyát felhasználó eszközök (Nekem való :))
Itt érkezünk meg :) 


És új murvázott út vezet hozzánk

































A telepítés alatt még velük találkoztunk: 
egy igazi "kisház" lakó













erdei szamóca :P






Amint az időjárás engedi hamarosan új, jobb minőségű képeket is  töltök majd fel, amik elérhetők lesznek a galériánkban is. Addig remélem sikerült felkelteni az érdeklődéseteket. Nemsokára újra találkozunk!








Megjegyzések

Népszerű bejegyzések