Emlékek könyve

Kiskoromban is emlékszem, ha múzeumba, kiállításra mentünk, vagy olyan szálláshelyre, ahol volt vendégkönyv, nagy élvezettel bújtam benne a különféle kézírásokat, gyerekrajzokat, nagy feladatként kideríteni, kinek tetszett és miért tetszett az adott helyszín. Akkor még nem gondoltam, hogy egyszer lesz egy Bakonyi Turistaház és annak is vendégkönyve, amit majd bújhatok.

Egy-egy vendég távozása után, mikor megyünk váltani, takarítani, a családban elsőként elhangzó kérdés: "Írtak a vendégkönyvbe? Mit írtak?" Utunk a kályhához vezet, leemeljük a kék dossziét és kíváncsian lapozunk az utolsó oldalig, vajon fogad-e minket üzenet 😊 És szívet melengető érzés, amikor pár új sort, vagy egy kis rajzot talál az ember. Mert ez a vendéglátás szíve-lelke.

Olyan mint egy ajándék, amit mikor szépen becsomagolsz, aztán átadod, izgatottan várod, hogyan kerül le róla a papír, repkednek a celluxdarabkák, milyen a fogadtatás. Az ajándékozott első pillantása, mosolya az, amiért érdemes az egész előtte lévő hercehurca (mert valljuk be, kész háború a csomagolópapírral és a celluxszal 😃)

Ilyen a vendéglátás is. Sok szeretettel várunk minden vendéget, reméljük, hogy mikor lehull a csomagolópapír, kinyílik az ajtó és elmerülnek a Bakonyban, tetszeni fog nekik és szép emlékekkel távoznak.

Jó érzés, amikor ezekből az emlékekből kicsit hátrahagyva egy kis bepillantást nyerhetünk abba, hogy éreztétek nálunk magatokat, visszacsatolást arról, hogy érdemes volt az erőfeszítés. Hálásak vagyunk ezekért a kézzel írt gondolatokért, és szeretettel olvassuk újra őket.

Egy pár bejegyzést itt is összegyűjtöttünk az utókornak belőle:

"Nagyon elégedettek vagyunk. A ház kiváló volt, nagyon szép és tiszta. Ajánlani fogjuk másoknak is." 

"Kedves Vendéglátóink! Köszönjük a lehetőséget, hogy itt lehettünk! Nagyon klassz volt minden." 

"Kedves Konrád család! Gratulálunk a kitűnő szálláshelyhez. A jól felszerelt, szép, tiszta turistaházhoz. Köszönjük, hogy ismeretlenül is bíztak bennünk. Nagyon jól éreztük magunkat, s ha lehet visszatérünk Önökhöz."

"Szuper jól éreztük magunkat, a gyerekeknek óriási meglepetést okozott a fitness játszótér! Köszönünk mindent! (óriás gomba gyerekrajz) "

"A környezet csodálatos, jókat kirándultunk és sok vargányát szedtünk és ettünk. Örülök, hogy ezt a házat választottam a családommal pihenésre."

"Immár ötödszörre jártunk a kis erdei lakban! Az időjárás ugyan nem kedvezett az idén nekünk, de így is fergeteges hétvégét töltöttünk itt. Köszönünk mindent!"

"A legjobban éreztük magunkat. Reméljük máskor is lehetőségünk lesz ide látogatni. Egy nyugodt családi hétvégére, távol a város zajától. Gyönyörű helyen van a ház, hatalmas túrákat tettünk meg! Köszönjük, hogy itt lehettünk!"

"Kedves Házigazdák! Ismét egy csodálatos hétvégét töltöttünk el baráti körben. A ház csodálatos, imádtunk minden percet itt tölteni. Csodás időnk volt kirándulni, kár, hogy csak egy hétvégére volt lehetőségünk kikapcsolódni."

"Szeretnénk megköszönni a lehetőséget, hogy élvezhettük a Bakony szépségeit ősszel. Nagyon szépen köszönjük ehhez a szálláshelyet, felejthetetlen napokat töltöttünk itt. Minden évszakban másként szép az erdő. Sok sikert kívánunk a Turistaházhoz!"

"Nagyszerű nyári hétvégét töltöttünk itt! A táj csodálatos, a ház minden igényt kielégítő. Szerencsére az időjárás engedte, hogy az ittlétünk nagy részét a szabadban töltsük. Minden perc egy emlék marad. Harmadszorra is csodás Nálatok, biztos jövünk még!"

"A megterhelő hétköznapok fáradtságát jöttünk ide kipihenni a baráti társaságunkkal. Rendkívül elégedettek vagyunk a házikó adta "szolgáltatásokkal" :) Amennyiben a jövőnkben időnk engedi, mindenképpen visszatérünk"

Köszönjük mindenkinek a kedves sorokat, az építő javaslatokat, amik segítenek folyamatosan fejlődni, a hátrahagyott vadvirágcsokrokat vagy színes lufikat. Várunk Benneteket újra 😊



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések